RETRO

RETRO er et kor som henter populære sanger fra 60- og 70-tallet inn i kirkerommet, og ut igjen til andre steder.

Vår ambisjon er å bidra til utviklingen av en ny, moderne og raus sangkultur i kirken, der vi henter repertoar fra artister som representerer «levd liv» og menneskelig vekst, som Leonard Cohen, Bob Dylan, Elvis Presley, Willie Nelson, Dolly Parton og Emmylou Harris.

For tiden jobber vi med nytt stoff til vår neste konsert, som også skal handle om «levd liv». Denne gangen beveger vi oss mer «under overflaten», og flere av sangene er av nyere dato, som «Hold på en venn» fra deLillos og «Tyven tyven» fra DumDum Boys.

RETRO kor rommer sangere som tror, sangere som ikke tror, og sangere som tror ulikt. Akkurat sånn som de som hører på oss. Vi vil at sangene skal låte sjel og dybde, medmenneskelighet og glede.

Vår musikalske leder er André Storeng, tangentkunstner som har hatt suksess som pianoentertainer gjennom en årrekke. Han er også kapellmester, plateprodusent, musikkarrangør, teaterinstruktør, korinstruktør og dirigent.

Vi søker stadig flere sangere, i alle stemmegrupper, og i alle aldre. Er du en rutinert sanger, eller aldri har sunget før, du er velkommen! Vi øver annen hver onsdag kl 19:00, i kirken på Bjølsen, og vi har alltid en hyggelig kaffepause!

For forespørsler eller andre spørsmål, ta kontakt med Kirsti Dahl Johansen, mobil 95123927, e-post kirsti.dahl.johansen@gmail.com